dilluns, 1 de setembre del 2014

L’AMPA us dóna la benvinguda al curs 2014-2015

Comencem curs i encetem nous projectes i calendari d’activitats. Per això, des de l’AMPA del Ceip Cervantes de Nules, us volem donar la benvinguda.


També us animem fer-nos nostra l'escola, ja que l’escola és el lloc on més temps passen els nostres fills i filles durant el curs escolar.



Aquesta página es convertirá en un instrument més per fer difusió de les activitats que organitzem i fer-vos partíceps de totes les reunions i convocatòries de l’entitat. També podreu trobar-hi, més endavant, articles d’interès seleccionats conjuntament amb l’equip de mestres, les fotografies que es van fent a les aules durant el curs o altres dades i informació rellevant en l’àmbit de l’escola.
Com totes les propostes de l’AMPA aquesta és una pàgina en millora constant i per supost oberta a tots els vostres suggeriments i propostes.

 Animeu-se a participar-hi!

D’aquesta participació, entre tots farem que l’escola Ceip Cervantes de Nules, sigua per als nostres fills i filles la porta al coneixement, a la socialització i a la creació de vincles d’afectivitat amb la resta dels companys i entre les famílies.

Des de l’AMPA us dessitgem un bon curs escolar!!!

Benvinguts a tots i totes, una abraçada!!!