dimecres, 18 de desembre del 2013

RUTA DE BETLEMS 2013



Els dies 18, 20 i 23 de desembre s'està celebrant la ruta dels Betlems.Com s'han apuntat tants xiquets s'hagut de fer tres grups.  El dia 18 vam ser els xiquets de 1r, 2n i 3r que es van apuntar amb els seus familiars a visitar quatre Betlems monumentals. Ens varem reunir en la
plaça de l'Ajuntament on formarem quatre grups que van anar rotant per a poder disfrutar els Betlems amb més tranquil·litat. Cada grup començà la visita per un Betlem diferent i tots varem gaudir d'una vesprada excepcional.

El primer Betlem que va visitar el nostre grup està en el carrer Sant Bartomeu i va fer les delicies de xiquets i majors amb els seus detalls i figures mòbils. Estava tan ben ambientat que els xiquets no volien anar-se'n!!

 El segon Betlem està en el carrer Calderón de la Barca i tenia tants detallets i estava fet amb tant de gust que no ens cansavem de mirar-lo.

En tercer lloc ens varem dirigir al carrer Virgen del Rosario on verem un Betlem on a més de detalls i figuretes exquisites n'hi havia un riu que va fer que tots els xiquets es quedaren bocabadats.

 En últim lloc visitarem el Betlem de l'esglesia del Convent. Je estavem cansats, però molt satisfets per haver passat una vespreda tan divertida visitant una part de la nostra tradició nadalenca tan important com son els Betlems.

 El dia 20 faran la visita els xiquets d'infantil i el dia 23 és per al mes fadrins de 4t, 5e i 6e, però qualsevol xiquet de qualsevol edat serà benvingut en la seua familia per afegir-se a la ruta de Betlems.