dilluns, 3 de març del 2014

Educació avança el procés d'admissió d'Infantil i Primària UN MES.


Educació ha avançat tant la publicació de la resolució del calendari d'admissió, com les dates de presentació de sol·licituds i de formalització de la matrícula per a l'alumnat d'Infantil i Primària, ESO, Batxillerat i Formació Professional de grau mitjà i grau superior en centres públics i privats concertats per al curs 2014-15.


 L'objectiu és facilitar els tràmits a les famílies i que estes coneguen el resultat de l'admissió abans de les vacances. De fet, els tramits s'han avançat un mes. Este avanç, ajudarà als centres a realitzar una planificació anticipada de grups i horaris. 


En quant a Secundària cal recordar que este curs és el primer que s'avancen les proves extraordinàries de setembre a principis de juliol. A més, s'avançarà l'inici de curs, garantirà que el docent que ha impartit l'assignatura siga qui realitze la prova extraordinària i que l'alumne i la seua família sàpien les opcions del futur acadèmic al finalitzar el curs. 


Les llistes provisionals de publicació de vacants existents en els centres educatius per al procés d'admissió serà el 4 d'abril per a Infantil i Primària i el 23 de maig per a ESO. 


Les sol·licituds d'admissió d'alumnat d'Infantil i Primària per al curs 2014-15 serà del 7 al 14 d'abril, i les de Secundària serà del 26 de maig al 2 de juny. 


La publicació de les llistes provisionals serà en Infantil i Primària el 2 de juny; en Secundària el 4 de juliol.  


La llista definitiva d'alumnat admés en Infantil i Primària es publicarà el 9 de juny i en Secundària serà el 10 de juliol.


El termini de formalització de matrícula serà del 12 al 25 de juny per a Infantil i Primària i del 15 al 16 juliol per a Secundària. 


Si vols més informació pots consultar el Diari Oficial de la Comunidad Valenciana del divendres 28 de febrer, on es detalla totes les dates i terminis per a Infantil, Primaria, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.